Laatste papieren uitgave Salesiaans contact

BERICHT 18 NOVEMBER 2022

Laatste papieren uitgave Salesiaans Contact

Nummer 118 van Salesiaans Contact is het laatste nummer dat op papier verschijnt. We gaan verder in digitale vorm. Hoge kosten voor papier en verzending en een teruglopend aantal abonnees nopen ons daartoe. Wilt u ons blijven volgen? Dat stellen we zeer op prijs. Neem dan via ons contactformulier contact met ons op.

Salesiaans Contact is een uitgave van de Oblaten van Franciscus van Sales. Salesiaans Contact verschijnt viermaal per jaar en bevat artikelen over salesiaanse spiritualiteit, nieuws voor en uit de salesiaanse kringen en berichten van het provincialaat. Hierboven ziet u de omslagen van de laatste vier jaar.

Hieronder ziet u een aantal artikelen van de twee meest recente nummers van Salesiaans Contact. Als u op het plaatje klikt, kunt u de artikelen lezen of downloaden.

117/2022
Een verhaal met een luchtje

116/2022
Nog eens over Michel

116/2022
Haar laantje

Willem Spann osfs heeft een index gemaakt van bijna twintig jaar Salesiaans Contact. In de index kunt u zoeken op auteur, titel of onderwerp. U kunt het overzicht digitaal raadplegen door met de lijk hieronder het pdf te open. U kunt het zelfde overzicht ook op papier bestellen (zijn verzendkosten aan verbonden) via ons contactformulier.